De nieuwe technisch manager van NEC, Edwin de Kruijff is in gesprek met Quincy Owusu-Abeyie en zijn zaakwaarnemer over de toekomst van de 30-jarige speler bij NEC. Owusu-Abeyie, sinds afgelopen zomer actief bij NEC, werd afgelopen week uit de selectie gezet na een aantal conflicten.

Afgelopen vrijdag kwam hij voor de wedstrijdbespreking tegen Heracles te laat en werd hij uit de wedstrijdselectie gezet, wat hem tevens een geldboete heeft opgeleverd.

Toen kwam afgelopen maandag een volgend incident erbij wat er voor zorgde dat Owusu-Abeyie verbannen werd naar het beloftenelftal van NEC. Tijdens de training van maandag botste hij meermaals met trainer Peter Hyballa. Owusu-Abeyie zei meerdere keren: ‘Ik ben geen klein kind’. Waarop assistent-trainer Remco ten Hoopen ingreep, en zei: ‘Quincy, houd je bek nou’, tot ongenoegen van Quincy: ‘Geen houd je bek tegen mij zeggen. Niet doen’.

Hij zal zich tot de winterstop moeten melden bij de trainingen van Jong NEC, maar ontbrak vandaag op de training wegens ziekte. Na de wedstrijd tegen Excelsior zal er verder gesproken worden over zijn toekomst bij de club.