Het Goffertstadion biedt in het openingsduel tegen FC Twente weer maximale capaciteit. Als de Tukkers op 7 augustus naar Nijmegen komen voor de seizoensouverture, kunnen zij 500 supporters meenemen. Eind vorig seizoen waren dat er nog 420 voor bezoekende teams bij NEC.

Saillant detail is dat Twente begin april al zeer verheugd was met 420 uitkaarten, omdat de maanden ervoor het uitvak volledig was afgesloten. Nadat het voorste gedeelte op 17 oktober 2021 instortte door een hossende menigte Vitesse-fans werd het vak onveilig verklaard door de verschillende instanties.

๐—จ๐—ฝ๐—ฑ๐—ฎ๐˜๐—ฒ | ๐—ง๐—ฟ๐—ถ๐—ฏ๐˜‚๐—ป๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐˜‚๐—ถ๐˜๐˜ƒ๐—ฎ๐—ธ ๐—ก.๐—˜.๐—–. ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—น๐—ฑIedereen herinnert zich de wedstrijd van 17 oktober jl. tegen Vitesse…

Geplaatst door Van de Klok op Donderdag 28 juli 2022

NEC herstelde het vak door het te verkleinen en hekken te plaatsen, maar kan dus vanaf heden weer maximaal gebruikmaken van het bezoekersvak. Vermoedelijk luidt FC Twente dat op gepaste wijze in, aangezien de nummer 4 van vorig seizoen (vrijwel) altijd kan rekenen op maximale support.