Na de wedstrijd van NEC tegen Excelsior (3-4) werd er in de Jarda Podcast teruggeblikt op de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Aan tafel werd het al snel duidelijk dat er spelers bij moeten komen.

De Nijmegenaren bleken minder fit dan de Kralingers en door een blessure bij Elayis Tavsan moest rechtsback Brayann Pereira zelfs invallen om als rechtsbuiten te fungeren. De zorgen zijn meteen groot en er is nog een boel werk te verrichten voor de ploeg van Rogier Meijer.

De heren van de Jarda Podcast opperen dan ook op om Bas Dost en Sander van der Streek op te pikken. “Je moet in dat soort categorieën spelers gaan halen”, stelt Jeroen Rengers. Julian Paardekooper ziet de komst van Sander van der Streek als middenvelder dan ook wel degelijk zitten. “Haal hem gewoon op! Hij is het waard. Van der Streek schiet er tien voor je in.”

“Er moet ook gewoon heel snel een spits bij”, gaat Paardekooper verder. “Wat voor kaliber dat ook is, in ieder geval iemand met kwaliteit. Daar moet je dan je speelstijl op aanpassen, maar op enkel Lars Olden Larsen, Koki Ogawa en Magnus Mattsson kun je niet gaan bouwen.”

Luister hier naar de nieuwste aflevering van de Jarda Podcast.

Foto’s: Orange Pictures