NEC zou in Danny Post een versterking zien voor het nieuwe seizoen. Dat meldt journalist Qasim Hakim in de podcast De Teen van Uchebo over VVV-Venlo. De 32-jarige Post twijfelt over zijn toekomst bij de club na de degradatie uit de Eredivisie.

“Danny twijfelt al langer over zijn toekomst, dat komt niet uit de lucht vallen”, vertelde Hakim in de podcast. “Ik weet ook dat er interesse is. NEC heeft interesse. NEC is een club met een miljardair achter de hand in de persoon van Marcel Boekhoorn, maar zelfs met veel geld wordt er geen beleid gevoerd. Anders word je geen zesde of zevende in de Keuken Kampioen Divisie.”

Volgens Hakim wil NEC komend seizoen onder leiding van technisch directeur Ted van Leeuwen iets nieuws beginnen. “Dat willen ze daar al jaren. Wat dat betreft lijkt het wel op VVV. NEC is dus geïnteresseerd. Ik heb met Maurice Steijn gebeld met de vraag of hij interesse heeft om hem naar NAC te halen. Dat is niet aan de orde volgens hem, maar hij laat nooit het achterste van zijn tong zien. Het zou me niks verbazen als hij naar NAC gaat, al weet ik niet of Steijn volgend seizoen nog trainer is in Breda. Misschien trekt ADO wel de portemonnee en halen ze Steijn terug.”

Foto: Rob Koppers