Remco Oversier is de nieuwe technisch directeur van NEC. Hij komt per direct over van RKC Waalwijk, waar hij sinds 2013 algemeen directeur was. Oversier neemt de taken van Edwin de Kruijff over.

Commissaris Leonard Ariens: "We zijn ontzettend blij dat deze ambitieuze bestuurder ervoor kiest om zijn volgende stap bij NEC te maken. Remco heeft bij RKC Waalwijk met beperkte middelen en onder moeilijke omstandigheden hele knappe resultaten behaald. Hij heeft gezorgd voor financieel en sportief herstel van de club en laat de club goed achter. We hebben met Remco een technisch directeur gevonden met verstand voor alle zaken die het voetbal behelzen. Ook heeft hij oog voor eigen jeugd, is hij communicatief vaardig en heeft hij ervaring in aansturing en coaching van staf en personeel."

Oversier heeft ontzettend veel zin om aan de slag te gaan bij NEC: "Er zijn denk ik maar weinig clubs waar ik als mens en als bestuurder goed pas en deze club is daar absoluut één van. NEC is het type club waar hard gewerkt wordt om het maximale eruit te halen. Ik kijk ernaar uit om, samen met de ervaren mensen die er al zitten en de nog aan te stellen algemeen directeur, een nieuw fris NEC op te gaan bouwen waarin de jeugdopleiding en regio een belangrijke rol vervullen."

Foto: Omroep Brabant