Na een wedstrijd vol uitblinkers tegen FC Utrecht krijgt NEC lof van verschillende sportbladen. Maandag publiceerden zij hun Elftallen van de Week en daarin waren de Nijmegenaren goed vertegenwoordigd.

Het spetterende debuut van de jonge Robin Roefs bleef daarin niet onopgemerkt. Naast zijn plek in het elftal van de week in het Algemeen Dagblad en de Telegraaf, staat Roefs ook bij Voetbal International onder de lat als beste keeper van speelronde 6. In zowel het AD als VI krijgt de Brabantse keeper (net als bij ForzaNEC) een 7,5.

Tekst gaat verder onder het Instagram bericht.

Naast Roefs hebben ook Philippe Sandler en Bram Nuytinck een plek gekregen in het Elftal van de Week van het AD. Sandler mag net als Roefs een 7,5 noteren. Samen vormen Sandler en Nuytinck het centrale duo in dat team. Nuytinck die wederom belangrijk was voor NEC, krijgt een 7 op rapport.

Meijer

Bij VI staan Roefs en Nuytinck (beiden met een 7,5) bij de beste elf van de afgelopen speelronde. Maar daar blijft het niet bij, want ook de coach wordt in het zonnetje gezet. Rogier Meijer is de trainer van de week bij het voetbalblad na de 3-0 overwinning van zijn ploeg op FC Utrecht.

Foto: Orange Pictures