De open dag van NEC die aankomende zaterdag zou plaatsvinden is afgelast. Door de hevige regenval van de afgelopen dagen is het terrein van het Goffertpark onbegaanbaar.

NEC had voor haar supporters een dag vol muziek en activiteiten gepland staan. Ook zou de selectie gepresenteerd worden aan de fans. Door de regenval van de afgelopen dagen valt dat nu dus letterlijk in het water. NEC is nog op zoek naar een nieuwe datum, maar die is nog niet bekend.

Algemeen directeur Wilco van Schaik gaat op de clubwebsite in op het nieuws over de fandag. “We beseffen ons dat de afgelasting van de FANDAG een grote teleurstelling is voor onze supporters. Dat is het voor ons als selectie, medewerkers, vrijwilligers en iedereen die zijn steentje bij zou dragen ook. We hebben echt geprobeerd naar alternatieven te kijken, maar dat is op deze hele korte termijn helaas niet mogelijk. De komende week gaan we met alle betrokkenen om tafel en bekijken we de mogelijkheden. Een uitgangspunt hierbij is dat we zoveel mogelijk mensen in aanraking willen laten komen met onze selectie en de leuke attracties en optredens die we hadden voorzien. Ik wil graag nogmaals benadrukken dat de beslissing ons betreurt, maar dat we deze keuze hebben gemaakt in het belang van iedereen die we een leuke dag hadden willen bezorgen.”