Met ingang van aanstaande zondag 17 januari – het moment dat de Eredivisie na de winterstop weer van start gaat – verrijkt voetbalzender Eredivisie Live zijn aanbod voor de kijker met uniek beeldmateriaal. De verslaggeving rondom de Eredivisie wedstrijden wordt vanaf dan uitgebreid met bijzondere en exclusieve beelden.
Zo zijn er tijdens de rust exclusieve live interviews met een lid van de technische staf te zien en geven de aanvoerders direct na afloop van de wedstrijd op het veld hun eerste reactie voor de camera’s van Eredivisie Live. Extra bijzonder is bovendien dat een groot aantal Eredivisie clubs de kijkers een blik in hun kleedkamer gunnen. Arno de Jong, directeur Media & Marketing van Eredivisie Live: "Al vanaf het eerste seizoen hebben we duidelijk gezegd: Eredivisie Live is van de clubs en voor de fans.Daar geven veel clubs nu opnieuw een extra invulling aan door voor hun trouwe kijkers deuren te openen die voor anderen gesloten blijven. Met het nieuwe aanbod van exclusieve interviews en zelfs unieke kleedkamerbeelden hopen we ons met de TV zender nog duidelijker te kunnen onderscheiden. De vele voetbalfans die Nederland rijk is zullen merken dat je niet dichterbij het nationale voetbal kunt komen dan op Eredivisie Live."
NEC
Bij NEC zal na afloop van de wedstrijd niet in de kleedkamer worden gefilmd. Wel zal er een trainer in de rust aan het woord komen en ook de aanvoerder wordt mogelijk direct na afloop van de wedstrijd op het veld al geïnterviewd.
Bron: NEC-Nijmegen.nl