NEC heeft zich langer verzekerd van de diensten van talent Ragnar Oratmangoen. De 18-jarige middenvelder van de A1 van NEC maakt nu de eerste stap in zijn professionele voetbalcarrière. Oratmangoen tekent een contract dat hem tot 30 juni 2019 aan NEC bindt. Dat meldt NEC op haar officiële website.

‘Leiwa’
Kind van de club Jeffrey Leiwakabessy krijgt eveneens een contractverlenging. ‘Leiwa’ blijft tenminste nog één seizoen verbonden als selectiespeler van NEC. Hij tekent een contract tot en met 30 juni 2017. De routinier uit Elst zal daarnaast de rol van assistent-trainer van de D1 op zich nemen binnen de Voetbal Academie van NEC/FC Oss.

Nieuwe en oude lichting
NEC is trots en vooral blij om de talentvolle middenvelder en de clubjongen voor NEC te behouden. “Jeffrey kan met zijn kennis en ervaring bijdragen aan de ontwikkeling van talenten zoals Ragnar, net zoals hij dat bij de D1 doet als co-trainer. Het is mooi om te zien dat er dan, met het vastleggen van Ragnar en Jeffrey, een nieuwe en oude lichting van onze opleiding samenkomen”, aldus de tevreden algemeen directeur Bart van Ingen.