Na een korte interlandbreak mag iedereen zich weer richten op het clubvoetbal. Trainer Rogier Meijer en zijn mannen trainden vrijdag voor de eerste keer weer met de internationals voor het duel tegen Willem II. Behalve de langgeblesseerden Rens van Eijden en Mathias De Wolf was iedereen aanwezig op de training. Meijer beschikt dus over een fitte selectie.

Terug uit Marokko is Souffian El Karouani. De linksback mocht voor het eerst mee met de nationale selectie van Marokko. Toen hij met zijn ploeg in Guinee zat om zich voor te bereiden op de wedstrijd vond er in dat land een staatsgreep plaats. Souf reageert: Daar werd het een beetje gevaarlijk. Je hoort ineens schoten en daarna moesten we snel weg. Met de bus zijn we naar het vliegveld gegaan en hebben het vliegtuig genomen en toen zijn we veilig aangekomen in Marokko.”

Trainer Rogier Meijer kijkt uit naar de wedstrijd van zondag. “‘Iedereen is fit en goed teruggekomen van de interlandbreak”, constateerde Meijer. Willem II lijkt een directe concurrent van NEC te zijn. Dit zou een belangrijke wedstrijd moeten zijn, toch? ”Nou nee”, zegt Meijer. ”We moeten niet te veel bezig zijn met de spanning en gewoon van wedstrijd tot wedstrijd bekijken. Daarna zien we wel. We hebben er vertrouwen in”, sluit Meijer af.

Bekijk de volledige reacties hieronder!

Foto: Rob Koppers