NEC gaat na de trans­ferperiode praten met de spelers die een aflopende verbintenis heb­ben. Technisch directeur Carlos Aalbers denkt in februari de eerste gesprekken te voeren.

"Na de transferwindow ga ik de plannen doornemen met de jon­gens die een contract tot het einde van dit seizoen hebben. We wach­ten nu eerst de window af, daarna gaan we een doorkijk maken naar volgend seizoen", zegt Aalbers.

Rein Baart, Mitchell Burgzorg, Do­minique Kivuvu, Patrick Pothui­zen en Arek Radomski hebben al­le vijf een aflopende verbintenis. Ook Rutger Worm en de jongelin­gen Joey Brock, Nicholas Skverer en Bastian Weiser hebben in prin­cipe een verbintenis die in de zo­mer eindigt, maar bij die laatste vier kan NEC nog een optie lich­ten waarmee ze een extra seizoen in De Goffert spelen.

Ook Jhon van Beukering, deze competitie uitgeleend aan eerstedi­visionist De Graafschap, heeft een verbintenis tot het einde van dit seizoen bij NEC. De spits kreeg al te horen dat de Nijmegenaren niet met hem door willen. Aalbers: "In februari en maart is van de rest duidelijk met wie we verder willen. In die periode gaan we met die jongens om de tafel."
Bron: de Gelderlander