NEC heeft zijn eerste oefenwedstrijd tegen Beuningse Boys afgesloten met een 11-0 overwinning. Op het drukbezocht sportcomplex van de Beuningse Boys begon trainer Alex Pastoor met de volgende 11 spelers: Cillesen, Will ,Zomer, Cmovs, Amieux, Van der Velden, Koolwijk, Schöne, George, Nijland, Goossens.

Al na zeven minuten stond het al 3-0 door doelpunten van Schöne, George en Goossens. Verdediger Pavel Cmovs zette NEC in de 19de minuut op een 4-0. Lasse Schöne scoorde de 5-0 door een benutte penaltie. Leroy George en nieuwkomer Nick van der Velden zorgden voor een 7-0 ruststand.

In de rust werd het complete elftal vervangen door Pastoor en stond er het volgende elftal: Babos, Wellenberg, Nuytinck, Grootfaam, Stadhouders, Loen, Foor, Ten Voorde, Latupeirissa, Fejzullahu, Platje.
Navarone Foor en Youri Loen zorgden in de 65ste en 68ste minuut voor de 8-0 en 9-0. Rick ten Voorde mocht in de 78ste minuut aanleggen voor een penalty nadat de opvallend breed geworden Fejzullahu werd neergehaald in de 16 meter. Diezelfde ten Voorde zorgde 4 minuten voor het einde voor de 11-0
Voor foto’s klik hier.