Feyenoord A1 – NEC A1: 1-0 
Het team van trainer Rene Koster ging zaterdagmiddag met 1-0 onderuit in Rotterdam. Het sluit de competitie netjes af als zevende. Bij de Nijmegenaren staat deze periode in het teken van de bekerfinale, die over drie weken plaatsvindt. Vandaar kregen een aantal spelers rust en trad het aan met een aantal wisselspelers. 

Volgende week speelt het een toernooi in Leusden. Hier speelt het onder andere tegen het Belgische Lokeren en het Zweedse Mjällby. 

ADO Den Haag B1 – NEC B1: 0-2
De B1 van de Nijmeegse academie won vandaag in Den Haag van ADO en komt zodoende ook volgend seizoen uit in de Eredivisie. De Nijmegenaren kwamen na zo’n vijf minuten op voorsprong door een goal van Dani Theunissen. In de tachtigste minuut van de wedstrijd verdubbelde Jeffrey van Lieshout, die normaal uitkomt voor de C1, de score: 0-2. 

FC Utrecht C1 – NEC C1: 2-0
De C1 van trainer Iddo Roscher was niet opgewassen tegen FC Utrecht. Het staat met één duel te spelen derde in de competitie en kan zowel niet meer klimmen als zakken op de ranglijst. 

NEC D1 – NAC Breda D1: 2-1
Op De Eendracht was de D1 van NEC met 2-1 te sterk voor NAC Breda. Het was de een-na-laatste wedstrijd van het seizoen voor de ploeg van trainer Jord Roos. De goals aan Nijmeegse zijde kwamen van de voet van Ischa Perquin (1-0) en Messie Mayemba (2-1). Volgende week sluiten ze het seizoen af tegen JVOZ.