Ricky van den Bergh heeft over belangstelling niet te klagen. NEC en VVV-Venlo zouden de aanvaller graag willen verlossen van ADO Den Haag, zo meldt het Algemeen Dagblad woensdag.

De kersverse NEC-trainer Wiljan Vloet bevestigt in de ochtendkrant dat hij telefonisch contact heeft gehad met Van den Bergh, die hij nog kent van zijn periode bij Sparta. "Maar Ricky heeft me alleen gefeliciteerd. Ik ben niet met externe spelers bezig", aldus Vloet.

Ook VVV-Venlo zou de 29-jarige Van den Bergh graag aan de selectie willen toevoegen. De nummer zestien van de Eredivisie maakte tot dusver vijftien doelpunten, waarvan er tien werden gemaakt door Keisuke Honda en Sandro Calabro.

De toekomst van Van den Bergh lijkt in ieder geval niet in Den Haag te liggen. De spits maakte afgelopen zomer de overstap naar ADO, maar kwam mede vanwege drie rode kaarten al diverse malen in aanraking met trainer Raymond Atteveld. Onlangs werd hij tot de kerst uit de selectie gezet. In de winterstop zou hij transfervrij mogen vertrekken, zo liet Johan Derksen maandagavond weten.
Bron: VoetbalPrimeur.nl