Een drietal NEC-spelers is opgenomen in voorlopige nationale selecties. Kalle Johnsson is opgenomen in de voorlopige selectie van het Zweedse nationale elftal. Een jaar geleden debuteerde Johnsson bij de hoofdmacht, maar kwam daarna niet meer in actie voor Zweden. Zweden speelt op 6 februari een oefeninterland tegen Argentinië.
Navarone Foor zit in de voorselectie van het Nederlands Beloftenelftal, dat op 6 februari uitkomt tegen Ierland in Dublin. Daan Disveld, die onlangs zijn contract bij NEC verlengde, is opgenomen in de voorlopge selectie van Nederland onder 19, die tevens op 6 februari oefenen. De leeftijdsgenoten van Schotland zijn dan de tegenstander.
Uit de jeugdopleiding werden Adam Arnarson en Dadi Bergsson uit de NEC/FC Oss A1 opgeroepen voor de definitieve selectie van IJsland onder 19. Uit de B1 werden Koen Muller en Cihat Celik opgenomen in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal onder 17 jaar, die van 6 tot en met 12 februari uitkomen op een internationaal toernooi in Portugal.