Muslu Nalbantoglu is ook volgend seizoen de teammanager van NEC! De 38-jarige Nederlander met Turkse komaf heeft zijn contract opnieuw met één seizoen verlengd. Muslu is al sinds het seizoen na de degradatie in 2017 teammanager van NEC, toen hij Patrick Pothuizen opvolgde.

Tussen 2004 en 2008 kwam Muslu uit voor NEC als speler. Hij is nog actief als speler bij Paars Wit in Amersfoort, waarvandaan hij elke dag naar Nijmegen reist. In de winterstop gaf Muslu in de Jarda Podcast nog aan dat het combineren van het werk met het vaderschap van vier kinderen steeds uitdagender wordt. Die uitdaging blijft hij graag aangaan, tot groot genoegen van de club. Muslu is populair bij zowel de achterban als de spelersgroep.

Muslu is pas het tweede staflid dat zich verbindt aan de club voor volgend seizoen. Rogier Meijer is nog altijd in afwachting van nieuwe verbintenissen van zijn eigen staf, want vooralsnog lopen de contracten van Stefan Maletic en keeperstrainer Marco van Duin af. Ron de Groot heeft een contract voor onbepaalde tijd. Meijer tekende in maart al een contract dat hem een jaar langer aan de club bindt.