Ali Messaoud kan zondag waarschijnlijk niet spelen tegen zijn oude club Willem II. De aanvallende middenvelder trainde vrijdagmiddag niet mee met de selectie en ging in plaats daarvan voor onderzoek naar het ziekenhuis.

”Ik heb last van mijn knieholte. Daar zit nog wat irritatie. Ik wil er niet koste dat kost bij zijn en daarna weer geblesseerd raken. Het is natuurlijk een speciale wedstrijd tegen Willem II, maar ik vind die andere zestien net zo belangrijk. Hier heb ik het geweldig naar mijn zin, op de knie na dan. Ik werd goed opgevangen door de groep”, vertelt Messaoud aan Omroep Gelderland.

”De trainingen zijn pittig. Ik denk dan ook dat deze trainer mij het fitste kan maken van alle trainers die ik tot nu toe heb gehad. Hij heeft zijn eigen methode. Iedereen die hier zit heeft geen last en is topfit. Dat werpt dus wel zijn vruchten af.”

De Amsterdammer was duidelijk aangeslagen na het nieuws. ”Ik wil graag iets toevoegen. Ik was gisteren verdrietig toen ik hoorde dat het hem waarschijnlijk zondag niet gaat worden. Ik ben er nu net een week, dus hopelijk sta ik er volgende week. Ik wil er ook gewoon honderd procent klaar voor zijn en niet zeventig.”