Rogier Meijer verwacht dat NEC het zaterdag lastig gaat krijgen op het kunstgras van MVV. Na de training van vrijdag stond de trainer de pers te woord. Zo sprak hij ook met ForzaNEC.

Natuurlijk was de eerste vraag wie er voor de geschorste Rens van Eijden gaat spelen. “Dat gaat Kevin Bukusu doen. Ik heb er veel vertrouwen in dat hij dat goed kan opvangen.”

Verder houdt Meijer vast aan dezelfde spelers. “We hebben in de vorige wedstrijden een goed niveau gehaald. In de eerste helft van het duel met Jong Utrecht niet, maar dat trokken we later weer recht. Dus ik zie geen reden om te wisselen.”

Lastig

De trainer denk niet dat zaterdag het varkentje even wordt gewassen. “Ik verwacht een lastige wedstrijd. MVV heeft zich ook versterkt en je zag dat ze het in de beker Excelsior heel moeilijk maakten, dus ik denk dat we morgen niet zomaar de drie punten mee naar huis kunnen gaan nemen”, concludeert Meijer.

Meijer is niet zo bezig met de resultaten van directe concurrenten: “Nee, ik denk dat ieder team weleens punten verspeelt, dus ook een Almere of De Graafschap. Ik denk als wij er alles aan doen om te blijven winnen dat we vanzelf wel een keer een plek stijgen, of niet”, sloot de trainer af.

Foto: Rob Koppers

This poll is no longer accepting votes

Wat verwacht jij van MVV - NEC?
162 votes
×