Rogier Meijer verwacht de aankomende week weer een nieuw gezicht te mogen verwelkomen bij NEC. De 41-jarige oefenmeester ziet dat voornamelijk centraal achterin en op de nummer tien positie de spoeling erg dun is.

NEC zag deze zomer al vijftien spelers vertrekken en daar kwamen slechts zes nieuwelingen voor in de plaats. “Ik denk dat er komende week wel wat gaat gebeuren”, zo vertelde Meijer afgelopen zaterdag aan De Gelderlander. “Alleen soms denken we dat een transfer rondkomt, maar dan komt er weer iets tussen en duurt het zetten van de handtekening toch weer een paar dagen langer. We zijn druk bezig.”

“We hebben nu wat jeugdspelers erbij genomen die we de kans willen geven, maar ze zijn nog niet zover dat ze in de Eredivisie kunnen spelen.” Voornamelijk centraal achterin en op de nummer tien moeten er nog wel spelers bij. “Mattsson kan als nummer tien fungeren, maar daar moet zeker iemand bij. Rechts centraal achterin hebben we in principe alleen Sandler.” Juist hij is momenteel geblesseerd. Na het oefenduel in Druten tegen DIO’30 (0-15) gaf Meijer aan ‘dat hij vreesde dat de klachten van Sandler nog wel even zouden duren’.