Erton Fejzullahu kent nog geen gelukkige voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Zweed ontbrak de eerste drie weken door een liesblessure, diezelfde kwetsuur speelde tijdens het trainingskamp in België opnieuw op.
De aanvaller sloot afgelopen woensdag weer aan bij de groep, maar tijdens een training in Genk schoot het er opnieuw in, zo meldt De Gelderlander. In overleg met de technische staf is besloten dat het voor Fejzullahu verstandiger was om terug te keren naar Nijmegen om daar te herstellen.
De Zweed keerde vrijdag terug naar Nijmegen, hoelang hij uit de roulatie is met de kwetsuur die hem vorig seizoen ook al problemen gaf is niet bekend.
Eerder deze week gaf Fejzullahu tegenover Omroep Gelderland nog aan dat hij tijdens het Belgische trainingskamp een ‘andere Erton’ zou laten zien dan die van vorig seizoen. "Ik kon niet alles doen. Zeker als ik alles moest geven dan lukte dat niet. Nu dus wel. In het trainingskamp in België wil ik me direct gaan bewijzen. Vorig seizoen was niet best. NEC gaat een nieuwe Erton zien."
Bron: Voetbalprimeur