NEC speelt de komende drie seizoenen in de kleding van LEGEA. Per 1 juli dragen alle teams van de club de kleren van het Italiaanse merk.

Komend seizoen speelt de eerste selectie met een exclusief ontwerp van het balkenshirt haar thuiswedstrijden. Het uittenue is donkerblauw en is afkomstig uit de collectie van LEGEA. Dit zal gepersonaliseerd worden door NEC zelf. De tenues zijn besproken in de Raad van Supportersgeledingen.

Head of sales van NEC Martijn Ruiter legt uit waarom de keuze op LEGEA is gevallen. "“We hebben ons breed georiënteerd op de markt en uitvoerig onderzoek gedaan toen we enkele maanden geleden op zoek gingen naar een nieuwe kitsupplier. Een belangrijke voorwaarde voor ons was dat de nieuwe kledingleverancier het balkenshirt zou kunnen leveren. LEGEA voldoet niet alleen aan die voorwaarde. Ik kan ook met trots zeggen dat deze driejarige deal de club economisch enorm versterkt. Ook is LEGEA rechtstreeks distributeur van de kleding en hebben we niet te maken met tussenpersonen of –bedrijven. Een combinatie van bovenstaande zaken én de meewerkendheid en doortastendheid van LEGEA, maakten dat we hebben gekozen voor dit prachtige merk.”