NEC heeft zich opnieuw versterkt met een verdedigende kracht. Terry Lartey Sanniez had een aflopend contract bij Ajax en komt transfervrij over naar Nijmegen. Hij tekent voor drie seizoenen bij N.E.C.

Lartey Sanniez kan zowel in het centrum als op beide flanken van de verdediging uit de voeten. Afgelopen seizoen werd Lartey Sanniez kampioen van de Jupiler League met Jong Ajax. Hij kwam dat seizoen tot dertien wedstrijden, vooral in de tweede helft van het seizoen. Zijn debuut voor het grote Ajax heeft hij nooit mogen maken. Wel heeft hij alle Nederlandse jeugdelftallen doorlopen. 

Op de website van NEC reageert de multifunctionele verdediger enthousiast. ”N.E.C. legde direct na de competitie al contact en bleef ook steeds contact houden. Ik heb zowel met de trainer als met de technisch directeur uitgebreid gesproken over mijn toekomst en de toekomst van de club en mijn ambities sluiten perfect aan bij die van N.E.C. Ik ben trots en blij hier te zijn en kijk er naar uit om de komende seizoenen alles te geven voor de club.”