NEC contracteerde donderdagmiddag Leroy Labylle. De linkervleugelverdediger komt over van VVV-Venlo en heeft voor drie seizoenen getekend. Hij is blij met zijn overstap naar Nijmegen.

“De afgelopen dagen heb ik goede gesprekken gehad met Remco en de trainer over de club en de intenties die hier de komende seizoenen zijn. De visie van de trainer, die graag aanvallend en vermakelijk voetbal wil spelen met het mes tussen de tanden, sluit perfect aan bij het type speler dat ik ben en ik denk hier dan ook echt op mijn plaats te zijn."

"Daarnaast heb ik met Anthony Limbombe en Sven Braken, twee goede bekenden, gesproken over de club en ook van hen kreeg ik veel positieve verhalen. Ik ben blij om hier te zijn en kijk er naar uit om de komende seizoenen te spelen voor NEC,” besluit Labylle zelf.

Remco Oversier deelde ten slotte nog mee dat de Belg het gevoel heeft dat dit zijn ‘allermooiste jaar ooit’ gaat worden. "Het gevoel. Wij zijn eigenlijk bij deze club allemaal gevoelsmensen, dus ik stel voor dat we daar heel snel voor tekenen", aldus de technisch directeur.

Foto: Rob Koppers