Ramon Zomer was zaterdagavond na de met 2-4 verloren wedstrijd tegen FC Twente realistisch. "Ik denk dat we in deze wedstrijd uiteindelijk weinig kans hebben gehad", concludeerde de verdediger van NEC, die ook zag dat de Nijmegenaren in de eerste helft helemaal niet eens zo slecht speelden. "Dat klopt, maar je staat wel gewoon met 3-1 achter", vertelt Zomer op het digitale thuis van NEC.
"De 1-0 van Bas Sibum leek Twente wat wakker te schudden en wij geven het vervolgens zeker bij twee van de drie tegendoelpunten met persoonlijke foutjes weg", stelde Zomer. "Het is dan de kwaliteit van Twente dat ze het meteen afmaken. Dat is ook een topclub waardig natuurlijk en het is meteen ook het verschil tussen een wedstrijd tegen een ploeg als Twente en een wedstrijd tegen een middenmoter."
Na de wedstrijd tegen titelverdediger Twente staat de uitwedstrijd tegen Ajax op het programma. "Een moeilijke serie", beaamde Zomer tot slot. "Maar niks is onmogelijk. Daarna moet je Willem II thuis gewoon verslaan. Belangrijk inderdaad, maar je moet die wedstrijd ook niet té belangrijk maken, want daar word je alleen maar krampachtig van. We hebben nog drie wedstrijden te gaan voor de winterstop en daarin moeten we gewoon nog wat punten pakken."
Bron: Voetbalzone