Op de supportersavond donderdagavond werden enkele kritische noten gekraakt. Zo kwamen onder andere vragen voorbij over het financiële en technische beleid, de wissels van Wim Rip, de opstelling de afgelopen weken en het item Saidi.

Jacco Swart trapte de avond af door het initiatief bij de supporters te leggen. Iedereen stond vrij om zijn hart te luchten en zijn of haar vraag te stellen. Ook Gabor Babos wilde, voordat de zaal aan het woord kwam, zijn zegje doen. De aanvoerder wilde laten weten dat in zijn ogen iedereen zijn beste beentje voor zet en ook niet wil verliezen. Diverse spelers lieten weten de teleurstelling te begrijpen en die ook zo te voelen.

Ook Carlos Aalbers en Wim Rip kregen de nodige vragen over het technische beleid. De technisch directeur ging zelfs "voor zijn spelers liggen" toen een supporter hen rampen noemden. Op de, wellicht terechte, opmerking werd niet ingegaan, wegens het vermeende respectloze karakter maar verder stond iedereen open voor discussie.

De discussie over speler Saidi Ntibazonkiza was een tijdlang een hot item. Vanaf het moment dat het onderwerp werd aangesneden vanuit de zaal wilde zowel het bestuur als de staf er zo snel mogelijk een punt achter zetten. Veel supporters wilden echter meer uitleg en legden hun standpunt uit. De hoofdrolspeler bleef, ondanks herhaaldelijk vragen, angstvallig stil. Daar waar de jonge Burundees enkele harten had kunnen winnen door alleen sorry te zeggen, bleef het helaas stil.

De conclusie van "de andere kant van de tafel" bleef echter dat het goed moet komen en men vooruit moet kijken. Spelers blijven hard werken en de supporters werd gevraagd om hun club nog wat langer te blijven steunen. Uiteindelijk werd de avond met een biertje aan de bar afgesloten.