De KNVB heeft dinsdagmiddag de aanstellingen van de scheidsrechters bekend gemaakt tot aan de winterstop. Dat zijn voor NEC de bekerwedstrijd tegen Cambuur en de wedstrijden tegen Go Ahead Eagles en Willem II. De scheidsrechters voor deze wedstrijden zijn Van de Graaf, Blank en Makkelie.

Allereerst staat voor NEC de bekerwedstrijd tegen Cambuur op het programma. Deze zal worden geleid door Edwin van de Graaf. Hierbij wordt hij geassisteerd door de heren De Groot en Westhof. De vierde official is de heer Van der Eijk. Ook in deze bekerronde is er geen videoscheidsrechter.

Voor de wedstrijd van aankomend weekend moet NEC op bezoek in Deventer bij Go Ahead Eagles. Deze wedstrijd staat onder leiding van Erwin Blank. De assistenten voor deze wedstrijd zijn de heren Honig en Polman. De vierde official is de heer Rozendal. De VAR bij deze wedstrijd is de heer Mulder. Hij wordt hierbij geassisteerd door de heer Kucukerbir.

Dan heeft de KNVB ook al de aanstellingen bekend gemaakt voor de laatste speelronde voor de winterstop. De wedstrijd tegen Willem II staat dan op het programma. Deze wedstrijd staat onder leiding van Danny Makkelie. Zijn assistenten zijn de heren Steegstra en De Vries. De vierde man is de heer Timmer. De VAR die Makkelie gaat ondersteunen is de heer Pérez. Hij wordt op zijn beurt weer ondersteund door de heer Westhof.

Foto: Rob Koppers