NEC weet hoe de rest van dit seizoen eruit gaat zien. De KNVB heeft vrijdagmiddag het competitieprogramma bekend gemaakt voor speelronde 21 tot en met 34. Daarnaast is ook de datum voor NEC tegen Go Ahead Eagles in de beker vastgesteld.

Op woensdag 17 januari treedt NEC om 18.45 uur aan in De Goffert tegen de ploeg uit Deventer. Zij zullen dan strijden om een plaats bij de beste acht in de KNVB Beker van dit seizoen. NEC versloeg woensdagavond GVVV met 1-6, terwijl ook Go Ahead een hoge score noteerde. Zij wonnen met 7-1 van De Treffers.

Tweede seizoenshelft

De eerste vier speelrondes na de winterstop stonden al vast. Dan speelt NEC achtereenvolgens tegen Feyenoord (uit), FC Twente (thuis), Go Ahead Eagles (uit) en Heracles Almelo (thuis). Verder was al wel bekend welke tegenstanders NEC zou treffen in elke speelronde, maar de precieze speeldata stonden nog niet vast. Nu is dat wel het geval.

NEC speelt in speelronde 21 tot en met 34 tweemaal op de vrijdag en zaterdag. Acht van de duels in die periode spelen de Nijmegenaren op zondag. Dan zijn er nog twee duels die NEC doordeweeks speelt. Op dinsdag 2 april is NEC te gast in Sittard tegen Fortuna en op maandag 6 mei speelt de ploeg van Rogier Meijer een uitwedstrijd tegen Excelsior.

Bekijk hier het volledige schema van NEC in de tweede seizoenshelft.

Foto: Rob Koppers