De 25-jarige doelman Zlatan Alomerovic, die afgelopen week op proef was in Marbella, heeft een goede indruk achter gelaten op Wilfried Brookhuis en Peter Hyballa. Dat meldt Omroep Gelderland maandagmiddag.

Peter Hyballa noemt de Servische Duitser een "interessante optie". Zlatan is een oud bekende van Peter Hyballa, die hem in een jeugdelftal van Borussia Dortmund al eerder onder zijn hoede had. De voorwaarde die tegenover de komst van Alomerovic staat, is dat er een geschikte club voor tweede goalie Joshua Smits gevonden wordt. Er is interesse voor de 24-jarige keeper, die zelf aangaf dat hij graag speelminuten wil maken, maar hij mag alleen worden verhuurd van de clubleiding.

Zlatan Alomerovic zit sinds de afgelopen zomer zonder club. Hij is vorige week op eigen kosten naar Spanje gevlogen in de hoop op een contract. Later deze week zal blijken of Joshua Smits de tweede keuze achter Joris Delle blijft of dat zijn plaats wordt ingenomen door Zlatan, en Smits dus elders aan de slag gaat.

Foto: Screenshot YouTube