Na een turbulente transferperiode, maar uiteindelijk zonder een vertrek focust Ferdi Kadioglu zich weer op NEC. De zeventienjarige middenvelder stak niet onder stoelen of banken dat hij een transfer wel zag zitten, maar de Nijmeegse club was niet van plan om hem te laten gaan. Tegen FC Den Bosch start Kadioglu waarschijnlijk in de basis.

“Soms zat ik met mijn kop ergens anders”, zei Kadioglu tegen Omroep Gelderland. “Ik heb er met mijn ouders en zaakwaarnemer over gesproken. Nee, niet veel met de club. Af en toe was het lastig. Het was geen fijne periode, maar je moet je er overheen zetten. En vooral rustig blijven. Ik denk dat mij dat aardig gelukt is.”

“Ik heb ook gehoord dat ze het elftal om mij heen willen bouwen. Dat is leuk om te horen. Mijn kop is nu weer vrij en het gaat hartstikke goed met me. Misschien was ik soms met mijn kop ergens anders, maar ik heb ook goede trainingen gehad vind ik. Mijn doelen? Een vaste basisspeler worden bij NEC en veel goals en assists maken. Ik wil kampioen worden.”

Foto: Rob Koppers