Aangezien het met de beloftenteams dit seizoen altijd weer een grote tombola is wie er zullen meespelen tegen NEC hebben we alle opties opgesteld die PSV donderdag kan gebruiken tegen de Nijmegenaren. Het zijn in totaal 33 spelers, oftewel drie elftallen.

Onder de lat zijn er liefst vijf mogelijkheden. Volgens het Eindhovens Dagblad keept Yanick van Osch donderdag in De Goffert, maar trainer Dennis Haar heeft wat te kiezen. Eloy Room, Mike van de Meulenhof, Youri Roulaux en Kyan van Dorp zaten dit seizoen allemaal wel een keer bij de selectie en de van een blessure teruggekeerde Luuk Koopmans (ex-NEC) is hersteld van een blessure, maar kan nog niet spelen.

Centraal achterin hebben we Armando Obispo, Jurich Carolina, Gökhan Kardes, Maxime Soulas en Steven Theunissen, terwijl Bram van Vlerken, Dirk Abels, Jordan Teze en Kenneth Paal opties zijn als backs. De teller staat inmiddels op veertien.

Op het middenveld komen we Marcel Ritzmaier tegen, die in het seizoen 2015/16 onder Ernest Faber nog speelde bij NEC. Verder heeft PSV waarschijnlijk de beschikking over Dante Rigo, Ramon-Pascal Lunqvist, Laros Duarte, Justin Lonwijk en Philippe Rommens. En dan hebben we Pablo Rosario, Michal Sadilek en Jaell Hattu nog niet eens genoemd. We zijn bij 23.

Voorin zou Haar zelfs bijna een heel elftal op kunnen stellen. Donyell Malen en Joël Piroe spelen waarschijnlijk sowieso tegen NEC. Albert Gudmundsson en Sam Lammers doen weleens mee bij het eerste, maar maken ook minuten bij Jong. Matthias Verreth, Nikolai Laursen, Dani van der Moot, Cody Gakpo, Joey Konings en Lennerd Daneels hebben ook al minuten gemaakt in de Jupiler League.

Foto: Orange Pictures