Jong NEC/FC Oss heeft voor het eerst sinds oktober 2012 een wedstrijd weten te winnen. De beloften wonnen thuis met 2-1 van Jong Heracles. De laatste zege van de ploeg van Ron de Groot dateert van 1 oktober 2012, toen het met 2-0 te sterk was voor Jong PEC Zwolle. Toentertijd strijdde de ploeg nog voor een plek in de beloftencompetitie Divisie A.
De beloften van Heracles kwamen al vroeg in de wedstrijd op voorsprong via Daryl van Mieghem. Na ongeveer een half uur spelen bracht Rémy Amieux de stand in evenwicht. Dertien minuten na rust zorgde Leroy George voor de eindstand van 2-1.
Voor de stand betekent de winst van Jong NEC/FC Oss nog vrij weinig. In totaal hebben de beloften nu vijf punten behaald en dat zijn er drie minder dan de beloften van Vitesse, die tevens een wedstrijd minder hebben gespeeld.
Wedstrijdverloop
9’ 0-1: Van Mieghem.
33’ 1-1: Amieux.
58’ 2-1: George.
Opstelling Jong NEC/FC Oss: Roos; Stockentree, Diao, Van Dronkelaar, Amieux; Roorda, De Looijer, Braam; George, Van den Meiracker, Tutuarima. 
Opstelling Jong Heracles: Fij, Veldmate, Van Dijk, Navratil, Vujicevic, Heerkens, Samoel, Kaak, Philips, Spanjaard, Van Mieghem