Jong NEC/FC Oss heeft vanavond verzuimt de volle buit te pakken. Tegen Jong FC Utrecht bleef het op De Eendracht steken op een 3-3 gelijkspel. Daarmee heeft het de kans laten liggen om eindelijk afscheid te nemen van de laatste plaats.
In een doelpuntrijke eerste helft kwam Jong FC Utrecht al na drie minuten op een voorsprong door een doelpunt van Daan Bovenberg. Tien minuten later maakte Jordi Braam de openingstreffer ongedaan.  Niet veel later kwam FC Utrecht nogmaals op voorsprong, maar via een strafschop van Melvin Platje kwam Jong NEC/FC Oss opnieuw op gelijke hoogte. Twee minuten later ging NEC zelfs nog met een 3-2 voorsprong de rust in door een doelpunt van Cayfano Latupeirissa. 
Na bijna een uur gespeeld te hebben zette Elroy Pappot de eindstand op het scorebord. Het verschil met Jong Sparta is met het gelijkspel geslonken tot twee punten. Door een droevige eerste competitiehelft met dertien nederlagen uit dertien wedstrijden heeft Jong NEC/FC Oss nog alleen op de laatste plaats gestaan. Donderdag komt Jong NEC/FC Oss weer in actie, dan staat het inhaalduel met Jong Ajax op het programma.