Jong NEC/FC Oss heeft dinsdagavond nipt verloren in de uitwedstrijd bij Jong FC Groningen. De thuisploeg won met 2-1. Coach Ron de Groot reisde met weinig bekende spelers af naar het Hoge Noorden.
De beloften van Groningen waren de gehele wedstrijd de bovenliggende partij. Na ruim een half uur spelen scoorde David Texeira dan ook de 1-0 voor de ploeg van Dick Lukkien. Ondanks het veldoverwicht van Groningen wist Jong NEC/FC Oss vlak voor rust op gelijke hoogte te komen doordat Emilio Samsey scoorde uit een corner. De 19-jarige verdediger kwam dit seizoen zes maal uit voor FC Oss in de Jupiler League.
In de tweede helft was het opnieuw Groningen met de meeste kansen. Pas laat in de wedstrijd wisten de Noorderlingen te scoren. In de 88e minuut tikte Nick Bakker de bal in, nadat een schot van Henk Bos op de paal belandde. Zo verliezen de beloften van NEC/FC Oss opnieuw en staat de ploeg na vier duels onveranderd laatste in de Beloften Divisie A. Volgende week dinsdag zal de ploeg van De Groot op bezoek gaan bij de beloften van Geracles Almelo
Opstelling Jong NEC/FC Oss: Arends, Steeg, Samsey, Elders (46′ Muller), Onderstal, Burgers, Deenen, Robertson (70′ De Jong), De Ruiter (62′ Dronkelaar), Braam, Aslamjan.