Jong NEC/FC Oss heeft maandagavond in Nijmegen met 1-3 verloren van Jong Ajax. Tobias Sana opende de score namens de Amsterdammers. Danny van den Meiracker bracht de thuisploeg op gelijke hoogte, maar dat mocht niet baten. Via twee doelpunten van Lesley de Sa gingen de beloften van NEC/FC Oss opnieuw onderuit.
Door de nederlaag blijft Jong NEC/FC Oss de hekkensluiter in de beloftencompetitie divisie A. De ploeg behaalde slechts twee punten en dat zijn er zes minder dan Jong NAC Breda en Jong Vitesse, de nummer 10 en 11 in de competitie. De beloften van NAC komen dinsdag nog in actie, terwijl de beloften van Vitesse zelfs twee duels minder hebben gespeeld dan Jong NEC/FC Oss.
Opstelling Jong NEC/FC Oss: Johnsson; Will, Diao, Cmovs, Conboy; De Looijer, Wattamaleo (28′ Boelens), Foor (72′ Aslamjan); Deenen, Van den Meiracker, Tutuarima.
Opstelling Jong Ajax: Van der Hart; Ligeon, Veltman, Denswil, Dijks (60′ Rosheuvel); Serero, Andersen, Boilesen (61. Busse); Sana, Hoesen (82′ Vermeij), De Sa.