De ziekenboeg van NEC stroomt langzaam weer iets leeg. Zo heeft John Goossens woensdag de groepstraining herbat. De linkermiddenvelder dacht oorspronkelijk maandag al zijn rentree op de grasmat te maken, meldde hij tegenover ELF Voetbal. Maar dit werd nu twee dagen later. De Noord-Hollander liep op de tweede speeldag in eigen huis tegen Excelsior een beschadiging op aan de buitenband van de rechterknie. Sinds die maandagavond 17 augustus stond hij buitenspel en revalideerde hij bij de KNVB in Zeist.
 
Hij is nu weer helemaal fit. Op de training ontbraken wel Bram Nuytinck (knieblessure) en Ryan Koolwijk (heup), meldt De Gelderlander. Genero Zeefuik was wel op het veld te bewonderen, maar hij volgde een individueel programma. Datzelfde betrof Remy Amieux.
 
Niels Wellenberg was ook afwezig. De rechtsback kampt al maanden met een knieblessure en ging twee weken geleden onder het mes. Daarbij werd hij opnieuw verholpen aan de meniscus. Zijn krukken heeft hij niet meer nodig, meldde hij zondag tegenover ELF Voetbal. "Het is nu een kwestie van rustig terugkomen."
Bron: ELF Voetbal