Woensdagavond stond er een wedstrijd op het programma tussen een combinatieteam van NEC, voor het gemak NEC onder 21 genoemd, en Jong Manchester City. Bij AWC in Wijchen was de stand na afloop van een vermakelijke wedstrijd 2-1 in het voordeel van de club uit Manchester. John Guidetti, door Feyenoord gehuurd van Manchester City, was aandachtig toeschouwer bij de wedstrijd.

NEC speelde voor meer dan duizend toeschouwers met onder andere Joshua Smits, Youri Loen, Erwin Stadhouders en Cayfano Latupeirissa en twee proefspelers. De 16-jarige Zweed Admir Bajrovic stond in de spits en de 22-jarige Zuid-Koreaan Lee Dong-Hyun stond op de flank geposteerd. Bij City speelden onder andere de Nederlander Karim Rekik en Filippo Mancini, de zoon van hoofdtrainer Roberto Mancini.

Namens Manchester City opende Michael Johnson de score met een lob over doelman Smits. Na rust scoorde proefspeler Bajrovic de 1-1. Zijn schot werd van richting veranderd waardoor doelman Lawlor kansloos was. Het winnende doelpunt werd gemaakt door Luca Scapuzzi.

NEC: Smits, Lawalata, R. van Ginkel, Disveld, Roebbers, Stadhouders, Loen, Dong-Hyun, Bajrovic, Shanwari, Latupeirissa.
Manchester City: Johansen (Lawlor), Wabara, Rekik, Meppen-Walters, Helan, Elabdellaoui, M Johnson (Huws), Suarez, Bunn (Benali), Scapuzzi, F Mancini (Plummer).