De amusementswaarde bij NEC O13 lag zaterdag erg hoog in de wedstrijd tegen Roda JC. O19 oefende tegen VVV-Venlo, terwijl O17 onfortuinlijk verloor van Sparta Rotterdam.

NEC O13 – Roda JC O13 3-2
Als neutrale toeschouwer (en eigenlijk ook als NEC-fan) zat je zaterdag goed bij het duel van O13 tegen Roda JC. Het werd een spannende wedstrijd waarin NEC de score opende. De Limburgers kwamen vervolgens langszij en dat herhaalde zich later opnieuw. NEC trok het duel wel naar zich toe en boekte zo een knappe 3-2 overwinning tegen Roda, dat op de ranglijst dichtbij staat.

NEC O19 – VVV-Venlo O19 1-1 (oefen)
De oudste jeugd van trainer Rogier Meijer was in de competitie een weekend vrij en oefende daarom tegen de leeftijdsgenoten van VVV-Venlo. De bezoekers kwamen na twintig minuten op voorsprong uit een strafschop. Na een foutje achterin haalde doelman Alessio Budel een VVV-aanvaller neer, waarna de gasten de score openden. Vlak na rust kwam NEC op gelijke hoogte toen een voorzet van Joep Engelen zo over keeper Sem Custers heen in het doel vloog.

Sparta Rotterdam O17 – NEC O17 3-1
O17 verloor helaas van Sparta, de nummer zeven van de competitie. NEC moet daardoor even een pas op de plaats maken, maar staat er in de competitie nog altijd goed voor. Vince Duits maakte na een uur de enige Nijmeegse treffer, wat de aansluitingstreffer betekende in het duel (2-1). De wedstrijd werd pas in de extra tijd echt beslist. Stan Ebbers werkte de bal onfortuinlijk in eigen doel: 3-1.

NEC O17-2 – DWS O17 6-4
Dan nog het schaduwteam O17-2, gewoon omdat het te mooi is om niks over te schrijven. De Nijmegenaren boekten op eigen veld een knappe en ruime overwinning op het O17-1 van het Amsterdamse DWS, dat een paar plekken hoger staat. Met zes doelpunten en tien in totaal was het ook bij deze wedstrijd genieten voor de mensen langs de kant.

Alle uitslagen op een rijtje: