Alex Pastoor hoopt na de overwinning op AZ van vorige week opnieuw op drie punten. Zaterdag is Roda JC de tegenstander in het Goffertstadion. Dit zou de eerste thuisoverwinning van het seizoen kunnen worden voor de Nijmegenaren. Pastoor werd vrijdag 46 jaar en hoopt dat hij ook zaterdag een feestje kan vieren na de wedstrijd.

"Als het aan mij ligt wel", vertelt de oefenmeester tegenover Omroep Gelderland. "Ik kom er zelf liever niet op terug dat het weer eens tijd wordt dat we thuis winnen, dat leidt alleen maar af. Maar als we zo spelen als tegen AZ (0-2), wat er heel gemakkelijk uitziet, dan geeft dat vertrouwen en dat zag je ook terug in onze trainingsweek."

"De manier van spelen tegen AZ is wel iets om op voort te borduren, maar het is niet altijd vanzelfsprekend. De jongens die speelden mogen er natuurlijk geen potje van maken op de trainingen en dat is ook zeker niet gebeurd. Maar wij hebben op de bank ook jongens zitten die eredivisiewaardig zijn, dus die kunnen zo inspringen", aldus de coach.