Anton Janssen zag NEC vandaag met 1-1 gelijkspelen tegen Go Ahead Eagles. De trainer van de Nijmegenaren was vooral totaal niet tevreden over het spel van zijn ploeg en wil koste wat het kost winnen tegen NAC Breda woensdag.
Janssen zag op het veld veel fout gaan. “We konden elkaar totaal niet vinden. De laatste twintig minuten gebeurde er weer wat, met het inbrengen van Alireza Jahanbakhsh. Toen hebben we wel wat kansjes gehad, maar het is was een hele slechte wedstrijd.”  
Het was een onverwacht resultaat. “Ik ben erg blij met elk punt dat we halen, maar deze wedstrijd hadden we willen winnen. We hadden veel verwacht van deze wedstrijd. Je weet dat je hartstikke goede zaken doet, als je hier drie punten haalt. Maar we hebben totaal niet kunnen brengen, wat we normaal doen. We zetten niet goed druk, de organisatie was weg, we konden ballen voorin niet vasthouden.”
Toch zit Janssen niet te lang in de put. “We laten prima spel zien deze laatste week, gekoppeld met goede resultaten. Dat moeten we doorzetten. Dat is vandaag niet gelukt, maar woensdag is het weer een hele belangrijke wedstrijd tegen NAC Breda. Elke wedstrijd is voor ons nu belangrijk”, besluit Janssen.