Iddo Roscher vertrekt na een kort verblijf bij de KNVB waar hij Senior Medewerker Opleidingsontwikkeling was naar de jeugd van FC Twente/ Heracles Almelo. Roscher werkte tot voor kort nog bij NEC waar hij 26 jaar in dienst was en ruim 10 jaar als hoofd van de jeugdopleiding.
 
‘’Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik het mis om dagelijks in de praktijk te werken aan de ontwikkeling van jonge mensen.” reageert Roscher. Per 1 september treed hij in dienst voor de twee clubs uit het oosten. “Ik ga met hoge verwachtingen en een frisse blik aan de slag bij de jeugdopleiding van twee geweldig mooie clubs in Nederland.” Zegt Roscher op de site van FC Twente en Heracles Almelo.

De  technische directeuren van Heracles Almelo en FC Twente zijn erg blij met de komst van Roscher. Tim Gilissen van Heracles zegt dat de komst van Roscher een goede toevoeging is aan de jeugd opleiding omdat Roscher bekend staat als een vakman met de juiste kwaliteiten. Jan Streuer van FC Twente voegde toe: “Met de aanstelling van Dominique in april en de komst van Iddo in september heeft de academie met het oog op de toekomst een sterk duo met visie, ervaring en kwaliteit.’’

foto: Rob Koppers