Nijmegen Blijft in Beeld bestaat dit jaar 25 jaar en viert dat met zes extra voorstellingen in de wijken. Na vijf succesvolle avonden in onder andere Triavium en Stevenskerk vertoont de stichting op maandagavond 9 november 2009 om 20.00 uur in De Eendracht een aantal films over de Goffert en omgeving. De kaartjes kosten €2,50 en zijn vanaf  26 oktober uitsluitend te koop aan de kassa van het NEC-stadion in Nijmegen en op 9 november vanaf 19.30 uur bij De Eendracht aan de Steinweglaan 3  in Nijmegen. (indien niet uitverkocht)
De volgende films staan op het programma:
“De Goffert". Een sportpark in aanleg (1934)
Deel uit een voorlichtingsfilm van de rijksoverheid over werkverschaffingsprojecten in het begin van de jaren dertig. Beelden van het Goffertpark in aanleg, van de bouwwerkzaamheden aan het sportstadion en het Openluchttheater.
Opening van het Goffertpark (1939)
Met impressies van het park, het theehuis, het Openluchttheater en het sportstadion. Ook beelden van de aankomst van prins Bernhard en van de openingsceremonie in het stadion.

Nederlands beste sprinters meten hun krachten in het Goffertstadion èn Drie wereldkampioenen in actie (1941)
Verslagen van de hardloopwedstrijden tijdens een sportdag in het Goffertstadion en van een sprintcriterium op Wielerbaan Groenewoud.
Voetbalclub NEC afdelingskampioen (1928)
Film over het behalen van het kampioenschap (afd. Oost 2e klasse B) van NEC in januari 1928. Voor de ingang van het Olympiatheater aan de Burchtstraat komen bestuursleden en spelers voor de camera. Daarna beelden van de huldiging op het NEC-veld en de wedstrijd tegen Theole uit Tiel(7-0) met onder andere de heren Lodensteijn, Hoeboer en Verheyen en aanvoerder Dhr. Schoester.
Een werkdag van Ignaat Hendriks bij boer Kropman Sept 1940
Beelden uit het oude Hatert waar het land tussen Grootstalselaan en de Kleinstalselaan bewerkt wordt. Op de achtergrond is de oude kerk van Hatert te zien. Ook wordt gewerkt op een stuk landbouwgrond op het "Galgenveld" met op de achtergrond de kapel van het voormalige St.Canisius-ziekenhuis.
Ballonrace om de Coupe Andries (1956)
Twaalf deelnemers starten vanuit het Goffertstadion in Nijmegen, waaronder een cameraman die de race op filmde.
Swift jubileumfilm 1955
Een reportage over het 25-jarig jubileum van de Swift schoenfabriek aan de Muntweg in Nijmegen. Natuurlijk een H. Mis en de nodige festiviteiten, zoals het optreden van de Swift Harmonie met de nieuwe “Swift” mars, een woordje van Burgemeester Hustinx en een extra gratificatie voor het personeel.
40 x 4 (1956)
Documentaire over de Nijmeegse Vierdaagse, gemaakt ter gelegenheid van het veertigjarig jubileum van dit wandelevenement.
Slot-jubileumvoorstelling
Maandag 23 november 2009 om 20.00 uur in De Lindenberg met als thema  “Terug naar de eerste voorstelling”.
Binnenkort volgt hierover meer informatie.