Michael Higdon was na de wedstrijd van NEC tegen PEC Zwolle niet te spreken over de start van de Nijmegenaren. De ploeg van trainer Anton Janssen kwam al na zes minuten op een 1-0 achterstand. Uiteindelijk werd het 3-3.
"Zo moet je niet beginnen”, vertelt de Engelsman tegenover Omroep Gelderland. “We kregen weer een snel doelpunt tegen, dat is zo teleurstellend. En het was veel te open. Als je dan met 2-0 achter komt, moet je tevreden zijn dat je nog weg komt met een punt hier. We hebben in ieder geval niet verloren, we moeten alle punten sprokkelen. Volgende week Roda moeten we wel echt winnen, die wedstrijd is nog belangrijker nu."
Higdon maakte zaterdag zijn tiende doelpunt van het seizoen door de 2-2 te scoren. "Het was mijn tiende doelpunt, of eigenlijk nummer elf. Want ik tel de beker ook mee. We komen hier over een paar weken terug voor de beker. Hopelijk hebben we dan een paar goede resultaten geboekt en kunnen we ons hier plaatsen voor de bekerfinale. Dit leek trouwens ook wel op een bekerwedstrijd."