Overal staat iedereen weer te popelen voor de start van alle grote competities; dit vraagt om een nieuwe editie van ‘Hoe gaat het met?’ Met deze keer aandacht voor onder andere Dario Dumic, Kevin Mayi, Erik Falkenburg en Todd Kane.

Na drie seizoenen met veel wisselvallige momenten heeft oud NEC’er Dario Dumic eindelijk een nieuwe club gevonden waar hij een vast contract krijgt. FC Twente neemt de verdediger over van FC Utrecht. Lang gingen er geruchten dat Dumic de Domstad zou verlaten voor een club uit Rusland. Nadat Dumic er niet uit wist te komen met de bijbehorende Russische club sloeg Twente toe. De club uit het Oosten contracteerde de verdediger voor twee seizoenen met een optie voor nog één seizoen.

Na maar liefst acht keer uitgeleend te zijn vond Todd Kane een jaar geleden eindelijk een vaste club. In de zomer van 2019 tekende de rechtsback een contract bij Queens Park Rangers die uitkomen in de Championship. Hij onderging gelijk een goed seizoen. Kane wist maar liefst 29 keer op het veld te staan. Ook komend seizoen ziet het er weer veelbelovend uit.

Foto’s: Rob Koppers