De herstelwerkzaamheden in het Goffertstadion zijn in volle gang. Na de brand op 2 januari jl, is de afgelopen twee weken veel werk verzet om de kantoren en overige ruimtes op de beneden verdieping weer te herstellen in de oorspronkelijke staat. In de afgelopen week is de volledige beneden verdieping opgeleverd. Alleen in het spelershome worden op korte termijn de stoelen en lampen vervangen.

Woensdag 11 januari jl. heeft N.E.C. definitief toestemming gekregen van de brandweer om de Gaanderij te gebruiken voor de resterende thuiswedstrijden in dit voetbalseizoen. Op dit moment wordt dan ook hard gewerkt om de Gaanderij voor de eerste thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag weer in een aanvaardbare staat te krijgen, die representatief is om onze sponsors en andere relaties te ontvangen. De komende periode zal voor een groot gedeelte een nieuw dak op het hoofdgebouw van het Goffertstadion worden geplaatst, waarna samen met een projectinrichter de Gaanderij wordt ingericht voor de resterende thuiswedstrijden dit seizoen.

Buiten de thuiswedstrijden om, zal de Gaanderij dit seizoen niet meer toegankelijk zijn voor overige activiteiten. N.E.C. werkt inmiddels aan een concept voor een nieuwe Gaanderij, die vanaf de start van de competitie in augustus geopend gaat worden.
Bron: officiële website NEC