Henk Grim organiseert een Workshop Voetbalscouting in de Regio Nijmegen bij De Treffers. DeWorkshop Voetbalscouting wordt op woensdag 6 mei en op maandag 18 mei aanstaande gehouden bij de Treffers.
De Workshop Voetbalscouting is een must voor iedereen die te maken heeft bij het scouten/beoordelen van spelers in diverse categorieen en leeftijdsgroepen. Een must voor (jeugd)trainers, technisch kader maar ook de "gewone" voetballiefhebber die ook nog graag scout wil worden zal aan zijn trekken komen!
De 3 daagse workshop gaat over zowel jeugd-, amateur- en profscouting. De in totaal 12 uur durende cursus omvat een theorie- en paktijkdeel. Er is ook een praktijkopdracht(wedstrijdbezoek) die zal plaatsvinden op zaterdag 9 mei in de omgeving Nijmegen. 
Vanuit de voetbalwereld is er een grote belangstelling voor deWorkshop Voetbalscouting, waarbij ex-Fulltime Professioneel (hoofd)scout Henk Grim met jarenlange ervaring in de praktijk vertelt wat scouting van een individuele speler exact inhoudt. En daar komt nog veel bij kijken! En wie kan dat verhaal niet beter vertellen dan iemand de ervaring uit meer dan 300 wedstrijden profvoetbal , 130 wedstrijden topamateurvoetbal en zijn ervaring in diverse functies, als (jeugd)scout, jeugdtrainer, technisch coördinator 1e elftal, voorzitter technisch jeugdcommissie etc meebrengt. 
Daarnaast hebben diverse personen uit de voetbalwereld een bijdrage geleverd aan de uiteindelijke presentatie. De workshop voetbalscouting is niet gebonden aan een betaald voetbalorganisatie of amateurvereniging. Deze is totaal onafhankelijk en neutraal!
Deelname aan de workshop kost 99,00 euro voor het totale programma en voor meer informatie www.workshopvoetbalscouting.nl