Jong NEC/FC Oss heeft dinsdagavond op sportpark de Herdgang in Eindhoven met 3-0 verloren van Jong PSV. Jürgen Locadia leverde alle doelpunten voor de beloften van PSV, die daarmee een hattrick scoorde. De Eindhovenaren experimenteerden met Zanka op de rechtsbackpositie, in aanloop naar de wedstrijd tegen Feyenoord van aankomend weekend, maar de verdediger viel in de rust al uit met een lichte blessure.
Door opnieuw een nederlaag te lijden, blijft Jong NEC/FC Oss steken op de laatste plaats in de beloftencompetitie divisie A. Er werd nog niet gewonnen en slechts twee keer gelijkgespeeld, dat met een simpele rekensom neerkomt op een totaal van twee schamele punten. Jong NAC Breda volgt op de elfde plaats met acht punten, maar zij hebben een wedstrijd minder gespeeld dan de beloften van NEC. De ploeg uit Breda kreeg eerder al klop van Jong PSV, dat toen met 8-1 onderuit ging in Eindhoven.
Opstelling Jong PSV: Bertrams, Zanka (46′ Brenet), Koch, Vukovic, Ritzmaier, Horsten, Schouw, Van Ooijen, Bakkali, Locadia, Depay.
Opstelling Jong NEC/FC Oss: Johnsson, Samsey, Diao, Görgülü, Elbers, Burgers, De Looijer (80′ De Jong), Wattamaleo, George (70′ Bajrovic), Boymans, Tutuarima.