Bij het handje van zijn toekomstige trainer Ronald Koeman kon er bij NEC’er John Goossens nog wel een lachje af, maar verder stond zijn gezicht na de 0-2 nederlaag tegen Feyenoord op onweer. Hoewel Goossens de eerste goede kans kreeg voor NEC, kon hij verder niet imponeren tegen zijn nieuwe werkgever.
”Als sportman wil je elke wedstrijd winnen. Ik heb geen reden om blij te zijn. Het was gewoon slecht van onze kant”, aldus Goossens. In de rust moest de toekomstige Feyenoorder plaatsmaken voor Leroy George.
”Dat was vooraf al afgesproken”, aldus de aanvaller. ”Leroy en ik konden allebei geen volledige wedstrijd aan en daarom had onze trainer Alex Pastoor besloten, dat we allebei een helft vol gas zouden gaan geven.”
De NEC-aanhang liep tijdens de eerste helft al vooruit op een wissel door Goossens op fluitconcerten te trakteren en de naam van George te scanderen. Laatstgenoemde kan ineens niet meer stuk na zijn winnende goal tegen Vitesse. ”Blijkbaar zijn ze alweer vergeten, dat ik er vorig jaar ook een tegen Vitesse heb gemaakt”, mokte Goossens.
Bron: De Telegraaf