Niets lijkt een transfer van John Goossens naar Feyenoord nog in de weg te kunnen staan. De 23-jarige middenvelder van NEC is in het bezit van een aflopend contract en wordt nauwlettend in de gaten gehouden door de Rotterdamse club, die Goossens over een half seizoen kosteloos hoopt over te nemen.

"Ik maak er geen geheim van dat ik het wel zie zitten om in de Kuip te spelen”, vertelt de linkspoot in het Algemeen Dagblad. Goossens had ook de mogelijkheid om deze maand al te verkassen naar de Engelse Premier League. "Ik heb Swansea City afgezegd en eigenlijk is Feyenoord op dit moment de enige serieuze kandidaat."

"Ik ben een speler die van de eerste tot de laatste seconde zal strijden”, vervolgt Goossens, die sinds 2009 op de loonlijst staat in De Goffert en sindsdien 66 competitiewedstrijden speelde voor de Nijmeegse club. ”Dat is iets wat in Rotterdam goed valt. Volgens mij pas ik wel in De Kuip."

"Nu Feyenoord zich heeft gemeld lijkt het wel het ideale plaatje. De club heeft sportief gezien een paar jaar stilgestaan, maar is weer helemaal terug. Ik denk dat er mooie jaren aankomen in De Kuip. Dat is wel een uitdaging om daar juist nu bij aan te sluiten", aldus Goossens. Doordat laatstgenoemde niet de intentie had om deze winter al te verkassen naar Swansea City, liep NEC een transfersom van bijna €700.000 mis.