Technisch directeur Ted van Leeuwen zorgt in Nijmegen niet alleen voor de nodige versterkingen, ook aan de randvoorwaarden wordt gedacht. De afgelopen weken zijn de kleedkamer en het spelershome volledig vernieuwd. Maar er zijn meer wijzigingen aanstaande.

In de laatste Jarda Podcast vertelt Dominique Pichel, clubwatcher van De Gelderlander, dat ook de persruimte wordt uitgebreid. Het hele stadion krijgt sinds de promotie een metamorfose. “De kleedkamers zijn zo goed als af”, voegt Jeroen Rengers eraan toe. “Het ziet er mooi uit. Een strakke uitstraling met mooie zitplaatsen voor de spelers en audiovisuele mogelijkheden voor de trainers. Er zijn nieuwe douches en een warm- en koudwaterbad. De sportmedische ruimtes en gym zijn allemaal vernieuwd.”

Ook met het schoonspuiten (en branden) van de stoeltjes gaat het gestaag, al zijn er zeker ook nog vrijwilligers nodig. “NEC zoekt nog steeds supporters om het voor de eerste wedstrijd af te krijgen. De hele Hazenkamp-tribune moet nog gedaan worden. Er zijn nog handjes nodig” zegt de voorzitter van SV NEC. “Supporters kunnen zich nog steeds melden bij de receptie van NEC”.