Leroy George is hersteld van zijn enkelblessure, maar weet nog niet hoe hij ervoor staat bij NEC. Hij heeft een aflopend contract.
George, die afgelopen jaar overkwam van FC Utrecht, heeft een contract voor één seizoen. In dat contract staat echter een optie voor NEC om het contract met twee jaar te verlengen. Die optie is vooralsnog niet gelicht.
"NEC moet voor een bepaalde tijd aangeven of ze die optie willen lichten", zegt George in De Gelderlander. "Ik heb er nog niets over gehoord, ook niet via mijn zaakwaarnemer. En dat begrijp ik ook wel, hoor. Welke club verlengt nou het contract van een geblesseerde speler? Aan de andere kant was het mooi geweest als de club het vertrouwen op die manier al had uitgesproken."
De 23-jarige vleugelaanvaller denkt dat NEC hem nog wel goed zou kunnen gebruiken. "Het positiespel was goed. Maar je ziet wel dat we weinig diepgang hadden. Daarin kan ik wel wat betekenen. We misten iemand die als het heel lang 0-0 stond iets kan forceren. Iemand die een actie maakt. Dat is natuurlijk wel iets wat mij ligt", aldus George.
Bron: Goal.com